Vi søker advokat eller advokatfullmektig i Stavanger

14 mars 2018

Advokatfirmaet Hammervoll Pind AS er spesialisert mot eiendoms- og entreprisebransjen, og har et sterkt kompetansemiljø innen restrukturering og maritim juss.

Vi er representert med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Halden. Advokatfirmaet Hammervoll Pind AS har per i dag 84 antatte, hvorav 16 er ansatt i Stavanger.

Vi søker en advokat eller advokatfullmektig til vårt fagmiljø innen restrukturering, insolvens og konkurs ved kontoret i Stavanger. Vi ser fortrinnsvis etter kandidater med noen års erfaring, men nyutdannede er også velkomne til søke. Advokatfirmaet Hammervoll Pind AS har Stavangers største fagmiljø for restrukturering, insolvens og konkurs. Den som ansettes vil blant annet få anledning til å arbeide med interessante og utfordrende faglige spørsmål innen bobehandling og større konkurser.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsområdet vil primært være innenfor fagområdet restrukturering, insolvens og konkurs, men den som ansettes må være forberedt på arbeidsoppgaver fordelt på ulike fagområder. En sentral del av stillingen vil blant annet være å arbeide tett med våre advokater som har oppdrag som bostyrere for tingretten. Arbeidsoppgavene vil være knyttet til:

  • bobehandling
  • granskning
  • behandling av spørsmål innenfor dynamisk tingsrett/panterett
  • rådgivning og annen bistand til virksomheter i økonomiske vanskeligheter
  • selskapsrett
  • arv og skifte

Egenskaper for å lykkes i stillingen

For ansettelse i stillingen kreves god juridisk kunnskap, samt praktisk og forretningsmessig innsikt. Det er også en fordel med utdannelse eller arbeidserfaring innen økonomi. Den som ansettes må kunne arbeide selvstendig og i team, i tillegg til å kunne ta eierskap til saker og oppgaver. Vedkommende må være løsningsorientert og serviceinnstilt. Vi ønsker oss en ansatt som kan arbeide strukturert, nøyaktig og levere arbeid av høy kvalitet. Det er viktig for oss at kandidaten har et humør som bidrar til et godt, sosialt miljø.

Betingelser

Som advokat/advokatfullmektig i Advokatfirmaet Hammervoll Pind AS får du mulighet til å kombinere jobb og privatliv. Du får også mulighet til å utvikle deg i et ungt og nyskapende firma. Vi tilbyr faglig interessante oppgaver i et solid fagmiljø med konkurransedyktige betingelser.

Dersom du er interessert i stillingen, send oss din søknad med CV og kopi av vitnemål snarest.

Kontaktperson

Ragnhild Pedersen

Senioradvokat (i permisjon)
Stavanger

905 11 847

Camilla Hagen Egeland

Senioradvokat
Stavanger

988 62 462