Hammervoll Pind starter året med to nye kvinnelige partnere

2 januar 2018

Vi er stolte av å presentere to nye kvinnelige partnere fra januar 2018. Det er et stort behov for skatt- og avgiftskompetanse blant våre klienter, og da er det ekstra hyggelig å meddele at årets nye partnere har særskilt kompetanse innen fagfeltet.

Line Nilsen kom til Hammervoll Pind i 2015 som senioradvokat. Hun har betydelig kompetanse innen fast eiendoms rettsforhold, herunder skatt og merverdiavgift, eiendomsutvikling og transaksjoner. Hun har lang erfaring innen forsikrings- og erstatningsrett i tillegg til omfattende prosedyreerfaring.

Tone Kaarbø kommer til oss fra en stilling som senioradvokat i Wiersholm. Hun har bred erfaring innen skatterett og skatteadministrasjon. Hun arbeider hovedsakelig med generell næringsbeskatning, aksjebeskatning og selskapsrett. Tone Kaarbø har i tillegg prosjektlederutdanning og ledererfaring fra mange år i skattedirektoratet.

Kort vei fra ord til handling

Allerede 3. oktober varslet managing partner, Anders Pind, Advokatbladet om at Hammervoll Pind skulle gjøre noe med firmaets kjønnsbalanse.

– Dette er et skritt på veien, uttrykker en fornøyd Anders Pind.