Fra Bjørvika til Fredrikstad

31 mai 2018

Etter 18 år med utvikling av Bjørvika, skal Eva Hagen nå kombinere sin jobb hos oss i Hammervoll Pind med et verv som arbeidende styreleder i det nyopprettede selskapet Fredrikstad kommune eiendomsutvikling AS.

Som arbeidende styreleder vil Eva få god bruk både for sin omfattende erfaring med eiendomsutvikling og sin juridiske bakgrunn.

Som styreleder skal Hagen være med på å utvikle de kommunale eiendommene kommersielt. Med seg på laget får hun styremedlemmene Lars Erik Kirkeng (Kirkeng Eiendom AS) og Thor Olaf Askjer (Norsk Eiendom).

– Jeg ser frem til å bruke mine erfaringer fra utviklingen av Bjørvika i Fredrikstad, sier Eva Hagen

Eiendomsmassen til Fredrikstad kommune eiendomsutvikling AS består av 27 eiendommer og er taksert til 366 millioner kroner. Som jurist og tidligere eiendomssjef i Oslo Havn KS og administrerende direktør i HAV Eiendom AS har Eva erfaring med både kommunal og privat eiendomsutvikling. I tillegg arbeider Eva for Bodø kommune med byutviklingen av det gamle flyplassområdet.

Vi i Hammervoll Pind er stolte av at Eva har fått dette oppdraget etter en grundig rekrutteringsprosess, og vi er sikre på at hun kommer til å løse dette på best mulig vis.

Eva selv ser frem til å tiltre som arbeidende styreleder:

– Jeg gleder meg til å være en bidragsyter i arbeidet med å utvikle mange flotte eiendommer i Fredrikstad for årene som kommer! sier hun.